Gudstjenesten

Fænomenologisk set
Af
Eksistensen, 2018, Hæftet, 140 sider

Læs uddrag af bogen her

Perspektivet på gudstjenesten er i denne bog, at den er et kunstværk af sin egen art.

169,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Der indgår flere forskellige kunstformer i gudstjenesten som kunstværk: musik, sang, litteratur, teater, arkitektur og billedkunst, men det betyder ikke, at gudstjenesten er et sammenstykket kunstværk. Den er et samlet kunstnerisk udtryk, hvori forskellige kunstformer er integreret i en helhed. Som et kunstværk udtrykker den indtrykket af det guddommelige. Når man deltager i gudstjenesten, kan man blive delagtig i følelsen af det guddommelige og dermed blive forenet med det guddommelige. Følelsen af det guddommelige er fænomenlogisk set på én gang en manifestation af det guddommelige og en forening med det, da vi er ét med vore følelser. Som et kunstværk kan gudstjenesten opfylde det, der er målet med den; at gøre det guddommelige nærværende for os og forene os med det.


★★★★★

Bogen oplader sindet og får læseren til at skønne på den rigdom, vi inviteres til hver eneste søndag formiddag.

Kristeligt Dagblad

Jakob Wolfs gudstjenestefænomenologi er en meget læsevenlig bog, og rummer et væld af tankevækkende refleksioner over måden, vi erfarer og beskriver det hellige på.

Kirke.dk

Yderligere information ISBN: 9788741004815, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.