Den sunde sandhed

Den sunde sandhed

Henry David Thoreaus biografi og filosofi
Af
Eksistensen, 2015, Hæftet, 162 sider

Læs uddrag af bogen her

En enkel og gedigen indføring i Thoureaus tanker. En spændende naturfilosof, der har megen fælles tankegods med Rousseau. En kærkommen replik til det moderne menneskes fortravlede og forbrugsorientrede tilværelse.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

Pris: 188,00 kr.

Din pris 79,00 kr.

* Påkrævede felter

Pris: 188,00 kr.

Din pris 79,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Henry David Thoreau er ikke blandt de mest kendte filosoffer i Danmark. Men han har væsentlige og relevante tanker om vores eksistens, der særligt taler til det samfund vi står i. Thoreau var en stor naturelsker og hyldede det enkle og ukomplicerede liv. Hans hovedvæk ’Walden – Livet i skovene’ er en klassiker, og nu bringer Lise Søelund her essensen af hans liv og tanker.

Bogen kan læses af enhver med nysgerrighed på de store tænkere og bogen er også velegnet til undervisningsbrug på gymnasie- og seminarieniveau.


Sproget er flydende og letforståeligt, stilen er essayistisk og personlig. Der er fokus på Thoreaus idéer og deres sammenhæng mellem andre filosoffer, fx Kierkegaard, Rousseau og klassisk græsk filosofi, og Søelund perspektiverer til nutiden med personlige eksempler.

Bibliotekernes anmeldelse (lektørudtalelse)

Yderligere information ISBN: 978 87 7115 118 3, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2015

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.