Konfirmandsalmebogen

25 gamle og nye salmer for konfirmander
Syng Nyt, 2017, Hæftet, 136 sider

Alle præster synger med konfirmanderne. Ofte ender det dog med en tour de force gennem et stort antal af de bedste og vigtigste salmer, som konfirmanderne på den måde stifter bekendtskab med... men ikke lærer ordentligt at kende. Bag denne udgivelse ligger ønsket om at kunne fordybe sig i et antal af de 25 salmer, så konfirmanderne bliver rigtigt fortrolige med teksterne og dermed får større udbytte af at synge dem. Salmerne kan på den måde også danne ramme om og udgangspunkt for spændende samtaler om kristendom og tro.

95,00 kr.
  • Køb 5 for 85,00 kr. pr. stk. og spar 11%
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Salmebogen indeholder salmer af Luther, Grundtvig, Brorson, Ingemann, Knudsen, Aastrup, Johansen, Lissner, Hans Anker Jørgensen, Smedegaard Andersen, Kaalø, Rosendal, Grotrian og Krogsdal. Salmerne kan ses på www.konfirmandsalmebogen.dk.

Til fællessang
Alle salmer vises med melodilinje. 

Til undervisningsbrug
Alle salmer har kort indledning, ordforklaringer,  bibelhenvisninger og 3­5 spørgsmål til indholdet. Desuden findes inspiration og undervisningsmaterialer på hjemmesiden. Med alt dette er der mulighed for virkelig at arbejde med salmerne.

Som scrapbog og gave fra kirken
Konfirmanderne gør bogen til deres egen med scraps, noter og billeder, og de kan tage den med sig efter konfirmationen som et personligt minde.

Desuden …
Fadervor og Trosbekendelsen på omslagets inderside, faktabokse, ’Skriv selv’­ elementer, liste med skriftsteder til konfirmationen, afkrydsningsskema til  kirkekrydser, og meget mere. 


Yderligere information ISBN: 9788799757183, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Syng Nyt, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.