Kort om Gud II

Af
Eksistensen, 2019, 55 sider

Eksistensens klassiker Kort om Gud – En leg med Gudsbilleder er blevet fornyet og udvidet. Der findes nu både det eksisterende sæt, samt et sæt nye kort med nye Gudsbilleder og en udvidet undervisningsvejledning, med mange spændende ideer til, hvordan kortene kan bruges til samtale og leg. Sættene købes hver for sig.

159,00 kr.
  • Køb 2 for 135,00 kr. pr. stk. og spar 16%
  • Køb 3 for 115,00 kr. pr. stk. og spar 28%
ELLER

Beskrivelse

Materialet indeholder en æske med Kort om Gud (55 kort i hvert sæt), samt en undervisningsvejledning.

Kort om Gud – En leg med Gudsbilleder kan bruges som et oplæg til en samtale om Gudsbilleder og tro i enhver tænkelig situation i ethvert kirkeligt regi.

Materialet består af Kort om Gud I og Kort om Gud II, som skal købes enkeltvis, men kan bruges sammen eller hver for sig. Kortene er formet som almindelige spillekort og har samme antal, nemlig 55 – heriblandt en joker.

Kortene kan bruges i den kirkelige undervisning, både med konfirmanderne og i ungdoms- og voksenundervisningen. Med materialet følger en udførlig undervisningsvejledning med forslag til, hvordan kortene kan benyttes til forskellige aldersgrupper, abstraktionsniveauer og antal af personer.


Opdateret og lækker udgave af klassikeren 'Kort om Gud' pirrer nysgerrigheden og er et godt afsæt for samtaler om Gud.

- Kirke.dk

Yderligere information ISBN: 41006711, 1 udgave, 1 oplag, Eksistensen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.