Børnebibel fra Nord

189,00 kr.
Eksistensen, 2014, Indbundet, 156 sider
ISBN 978 87 7115 085 8

15 nordiske forfattere, 15 nordiske illustratorer, udgivet i 6 nordiske lande som et helt enestående nordisk samarbejde. 62 bibelfortælling-fortolkninger skrevet med udgangspunkt i barnets verden og undren.

  • Køb 10 for 169,00 kr. pr styk og spar 11%

Børnebibel fra nord er et helt unikt samarbejde mellem alle de nordiske lande, begået af 15 nordiske forfattere og 15 nordiske illustratorer.

Bibelens mange fortællinger er blevet fortalt og genfortalt masser af gange, siden de blev til for mange, mange år siden. Og det er de, fordi fortællingerne hele tiden kalder på fortolkning. Hver tid må fortolke på ny, og fortællingerne tager form ud fra, hvor i verden man står.

Fortællingerne i denne bog er skrevet med udgangspunkt i barnets verden og undren, men de er samtidig forfatternes og tegnernes helt egne bud på, hvordan historierne skal fortolkes.

Illustrationer af blandt andre Otto Dickmeiss, Mette Marcussen, Lars Gabel Olsen, Bardur Oskarson og Gitte Skov.

Se filmen og hør Jens Blendstrup læse højt:


Omtale

Bogen er med sine sprudlende fortællinger, flotte illustrationer og store mangfoldighed anbefalelsesværdig til undervisningsbrug i både indskolingen og på mellemtrinnet.
Heidi Visbech Madsen, Religionslæreren

Flot og ambitiøst værk (...) Nogle fortolkninger vil være så fri, at de er kontroversielle for bestemte kirkefløje, men nysgerrige forældre vil her finde en bog af interesse. Anbefales varmt.
(Lektørudtalelse)