Da Farao fik nok

Tilbudspris 10,00 kr Normalpris 199,00 kr
Da Farao fik nok – Historien om Egyptens ti plager
Eksistensen, 2010, Indbundet, 32 farveill. sider
ISBN 978 87 9119 170 1
I Egypten levede i gamle dage den onde kong Farao. Han holdt folk som slaver. Men Gud sendte Moses afsted med en magisk stav og besked om at få Farao til at frigive slaverne. Det ville Farao ikke, han lo af Moses. Det skulle han aldrig have gjort. — Skarpere lud, sagde Gud, — det er det, der skal til. Og så gik han ellers i gang med at få Farao til at makke ret.
Emneord
BørnBilledbøger
Niende bind i Moutitzens forunderlige BibelStærkSerie. Se Peter Mouritzens egen hjemmeside på www.petermouritzen.dk - Klik her.

Omtale

I et unikt samarbejde med Det Gamle Testamente producerer Peter Mouritzen hvert år en gevaldig, gendigtet historie til serien ’Bibelstærk’. Sammen med forskellige tegnere, der også skal have hår på brystet. Og forfatteren elsker det, selvom han næppe vil indrømme det! ... Hvor er det godt!


Steffen Larsen, Politiken


Som i de øvrige bind i serien er historien fortalt særdeles veloplagt, utraditionelt og uhøjtideligt med megen humor ... Der findes ikke ret mange andre selvstændige billedbogsudgaver af beretningen om Egyptens ti plager - og slet ingen som denne! ... Endnu en utraditionel og veloplagt genfortælling fra Bibelen af Mouritzen, som formår at give historien nyt liv.

Ole Laursen, DanskBiblioteksCenter