Daniel og de drabelige løver

Tilbudspris 10,00 kr Normalpris 218,00 kr
Eksistensen, 2005, 32 sider
ISBN 978 87 9119 121 1
Serie: Bibelstærk
Fjerde bind i serien BibelStærk hvor Peter Mouritzen, der i 2003 modtog Det Danske Akademis store børnebogspris, genfortæller historier fra Bibelen for børn i alderen 3-8 år.
Emneord
BilledbøgerBørn
Serie: Bibelstærk

Fjerde bind i serien BibelStærk hvor Peter Mouritzen, der i 2003 modtog Det Danske Akademis store børnebogspris, genfortæller historier fra Bibelen for børn i alderen 3-8 år. I Daniel og de drabelige løver fortælles naturligvis om Daniel men også om Habakkuk og en masse skrækkelige og afskyvækkende guder, som Daniel med fare for sit eget liv afslører som falske. En drabelig historie om mod og mandshjerte, list og snarrådighed, dovenskab og vægelsind, sultne løver og spruttende drager – og naturligvis om den evige kamp mellem det gode og det onde.

Smukt og sprudlende illustreret af Otto Dickmeiss.


Omtale
"Det er et smukt boghåndværk, der præsenteres hele bogen igennem, siderne er smukt opbyggede ... Tekst og illustrationer passer fint sammen ... Teksten er afvekslende og nuanceret, og meget koncis. Teksten er sine steder medkommenterende, og der er en fin humoristisk undertone."
Torben B. Olesen, Dansk Bibliotekcenter

"Det er en fin fortælling, Peter Mouritzen har skrevet ud fra Daniels Bog i Det gamle testamente. Klar i dispositionen og uden dikkedarer. Otto Dickmeiss' tegninger er rigtig gode, også klare i streg og farver, men samtidig med en tilpas mængde dikkedarer, der kan opdages og tales videre om ... Denne bog ville jeg gerne læse op i børnehaveklasse, 1. og 2. klasse. Der er meget stof i til at tale om for eksempel at turde, at være modig, at være fantasifuld med videre, men også om, at det gode og det onde ikke altid er så let at udpege."
Peter Green Sørensen, Folkeskolen

"En herlig historie - også uden for kirketiden."
Steffen Larsen, Bogmarkedet