De Syv Glæder

Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 349,00 kr
De Syv Glæder – - Forstå det moderne menneske og de syv dødssynder
Cornfield Press, 2017, Indbundet, 432 sider
ISBN 9788799810628

Målet er mere livsmod og livsglæde. Rejsen dertil er en ny forståelse af de syv dødssynder.I DE SYV GLÆDER gør Martin Herbst op med reformationens dunkle forestilling om den triste, asketiske tilværelse som modstykke til de syv dødssynder. Nej, lad os for Guds skyld feste og være glade, men lad os være mere bevidste om, hvordan vi lever livet, og hvordan vi nyder det sammen.


Med vanlig dedikation og indsigt vender Martin Herbst i DE SYV GLÆDER mængder af litterære og idéhistoriske sten i sin søgen efter sandheden om de syv dødssynder. Hvordan opstod traditionen om dem? Hvem er de toneangivende dødssyndstænkere gennem historien? Var der andre end Martin Luther, der tog fejl? Og hvordan kan vi som moderne mennesker forstå os selv bedre og udvikle os godt ved at begribe de syv dødssynder til bunds?

I DE SYV GLÆDER formulerer Martin Herbst  svarene på disse spørgsmål, og han formidler dem i en let og levende form, der understøttes af citater fra mange af verdenslitteraturens allerstørste værker.