Den fortrolige død

At besinde sig på sin dødelighed
Af
Alfa, 2012, Hæftet, 200 sider

Læs uddrag af bogen her

En bog til alle der ved, at livet afsluttes med døden. En bog til enhver, der på et eller andet tidspunkt i sin tilværelse i bare fem minutter har grundet over, at døden er et livsvilkår for os alle. En skærpet bevidsthed om egen dødelighed er en forrygende invitation til både at tage livet meget alvorligt og til ikke at tage sig selv og det tilfældige og begrænsede stykke liv, man nu engang er, alt for alvorligt.

Pris: 248,00 kr.

Din pris 79,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

En bog til alle der ved, at livet afsluttes med døden. En bog til enhver, der på et eller andet tidspunkt i sin tilværelse i bare fem minutter har grundet over, at døden er et livsvilkår for os alle. En skærpet bevidsthed om egen dødelighed er en forrygende invitation til både at tage livet meget alvorligt og til ikke at tage sig selv og det tilfældige og begrænsede stykke liv, man nu engang er, alt for alvorligt. I moderne tid bliver døden betragtet som et beklageligt, teknisk nederlag og udtryk for manglende lægelig dygtighed. Denne bog forklarer hvad døden betyder, hvordan den giver mening og hvordan den former os som mennesker.

Yderligere information ISBN: 978 87 7115 052 0, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Alfa, 2012

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.