Det er jo mennesker

Det er jo mennesker

Skæbner fra fængslet
Af
Eksistensen, 2018, Hæftet, 152 sider

Læs uddrag af bogen her

Carl og Ingeborg Lomholdt fortæller om deres arbejde gennem 30 år i Horsens Statsfængsel som hhv præst og organist & korleder. Journalist Dorte Kvist får en bevægende og berigende beretning ud af de to ildsjæle.


Dorte Kvist i samarbejde med Carl og Ingeborg Lomholt.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

200,00 kr.

* Påkrævede felter

200,00 kr.

Beskrivelse

Lomholts gerning påSlottet, som det nu nedlagte fængsel kaldtes, udfoldes i et stærkt portræt. De to har kæmpet for, at nogle af samfundets svageste kunne opretholde et minimum af anstændighed og livskvalitet bag mure og tremmer. Respekten for og kærligheden til næsten har drevet deres arbejde i fængslet, og ordentlighed og omsorg for det enkelte menneske, der uanset brøde, har brug for varme, relationer og udfoldelsesmuligheder, har været en rød tråd.

Smerten og bekymringen er selvsagt stor, når man er frihedsberøvet, men der er også humor og livsglæde, når Carl og Ingeborg Lomholt fortæller om deres liv med de indsatte.

Med forord af Kjeld Holm. 


★★★★★

Historier om menneskeskæbner fra Horsens Statsfængsel vækkes flot til live af præst og organist, der har haft virke på stedet gennem flere årtier.

 Kristeligt Dagblad

Yderligere information ISBN: 9788741004150, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.