Det skrøbelige menneskeliv

perspektiver fra lægen og præsten
Af
Eksistensen, 2020, Indbundet, 352 sider

Læs uddrag af bogen her

Hvad kan præsten og lægen fortælle os om livet, når de sætter sig sammen og udveksler tanker?

299,95 kr.
ELLER

Beskrivelse

Bogen udfolder og sætter ord på livets tunge emner: sygdom, sårbarhed, stress, angst, aldring, død, sorg, skyld og tilgivelse. Ingen går igennem tilværelsen uden at støde ind i disse livstemaer, og de vil i kortere eller længere perioder sætte deres præg på os; enten fordi vi selv er ramt, eller fordi vores nærmeste er ramt.

Hvordan vi forholder os til bølgerne i tilværelsen, er i høj grad med til at præge vores oplevelse af livet og vores udfoldelse af livet. Vores tilgang og den prisme, vi ser verden igennem, påvirker livsmodet og vores evne til at leve med og acceptere livets skrøbelighed.

Det skrøbelige menneskeliv er blevet til i et inspirerende samarbejde mellem en læge og en præst. Fra hver deres ståsted sætter de ord på det svære, og i krydsfeltet  mellem dem åbner der sig perspektiver og indsigter: om kroppen og ånden, naturvidenskaben og troen, om statistikker og salmevers.


Yderligere information ISBN: 9788741006468, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.