Diakoni

perspektiver og pejlinger
Af
Eksistensen, 2020, Hæftet, 306 sider

Læs uddrag af bogen her

Bogen rummer artikler, som behandler klassiske diakonale temaer som fattigdom, menneskesyn, sjælesorg, tro, håb, kirke og velfærdsstat. Ligeledes er der artikler om bl.a. bæredygtighed og økonomi.

329,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

I disse år er der en stigende opmærksomhed på det gamle ord ’diakoni’. Ordet kan betegne socialt omsorgsarbejde i kirker og organisationer; det bruges på uddannelser og i samarbejdet med det offentlige. Den fornyede opmærksomhed viser sig ved, at menigheder ansætter diakonimedarbejdere, diakonale organisationer afholder kurser, og at søgningen til diakoniuddannelserne aldrig har været større. Desuden samarbejder kommuner med kirker og frivillige om klassiske diakonale udfordringer som ensomhed, udsathed og sorg.

Artikelsamlingen afspejler både diakoniens klassiske områder og tager fat på nutidige og fremtidige problemstillinger.

Bogens bidragydere arbejder i diakonale organisationer, i folkekirken og på dens uddannelser, på universiteternes teologiuddannelse og på Diakonhøjskolen.


Yderligere information ISBN: 9788741007649, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.