Eksistensen Online


Skærmbillede fra Eksistensen OnlineEksistensenOnline er en online platform, hvor du kan få adgang til en række specifikt udvalgte titler fra forlaget Eksistensen.

Et arbejdsredskab til præster og undervisere, hvor du nemt får adgang til titler, der relaterer sig til det kirkelige arbejde.

E-bøgerne er indekseret, så du kan søge direkte i indholdet på tværs af titlerne, og dermed nemt finde frem til de temaer, der er relevante for netop det projekt, du arbejder med.
Dermed kan nyere og ældre titler indgå i nye sammenhænge. Du kan have ligeså mange bøger åbne samtidig, som du har brug for, og dermed let arbejde på tværs af materialerne.

Med dit personlige login husker EksistensenOnline, hvor du er nået til i hver bog, du kan nemt sætte bogmærker, indsætte kommentarer og overstregninger, se din historik og gemme dine favoritter.
EksistensenOnline er dit nye digitale redskab. Platformen bliver løbende udvidet med flere titler. Med EksistensenOnline ved hånden, bliver det nemmere at skræddersy dit undervisningsforløb.

Besøg EksistensenOnline her.

Specialtilbud i begrænset periode:

Prøv EksistensenOnline gratis i 30 dage! Skriv til online@eksistensen.dk

Køb abonnement:

# måneders abonnement
6 måneders abonnement
12 måneders abonnement