EksistensenOnline - 6 måneders abonnement

1.000,00 kr.
Eksistensen, 2018,
ISBN Portal-6

EksistensenOnline er tænkt som en vidensportal og et arbejdsredskab til præster og undervisere. Som abonnent på EksistensenOnline får du adgang til en række særligt udvalgte titler fra forlagets katalog, der alle kan bruges til kirkeligt og teologisk arbejde.

Køb fungerer også som forlængelse eller fornyelse af eksisterende eller udløbet abonnement.

  • Køb 3 for 850,00 kr. pr styk og spar 15%

Bøgerne på platformen er indekseret, så du kan søge i tekstindhold på tværs af titlerne og dermed nemt få belyst det tema, du arbejder med, fra forskellige vinkler. Du kan have lige så mange bøger åbne samtidig, som du har brug for, og let arbejde på tværs af materialerne. Med dit personlige login til EksistensenOnline kan du sætte bogmærker, se din historik og gemme dine favoritter.

Platformen bliver løbende udvidet med flere titler.


DET PRAKTISKE:

Ved køb af et abonnement på EksistensenOnline vil du få en særskilt mail med et link, der giver dig mulighed for at oprette en adgangskode til dit personlige login. Den mail vil blive sendt til dig hurtigst muligt og inden for Eksistensens åbningstid, som er mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15. Hvis du køber dit abonnement fredag aften, vil du med andre ord først få adgang mandag morgen ...

Hvis du glemmer din kode, kan du til hver en tid lave en ny via din profil. Du er også velkommen til at kontakte os, vi kan ændre din kode bagom.

Når der er fem dage til dit abonnement udløber, vil du få en automatisk mail fra portalen om, at det er tid til at forny abonnementet, hvis du ønsker at fortsætte. Ønsker du at holde pause fra abonnementet for senere at tegne et igen, vil alle dine bogmærker og din historik være gemt under din mailadresse, når du fornyr dit abonnement. Al historikken slettes kun, hvis du beder os om det.

Det er også muligt at abonnere i 3 måneder for 550,- eller i 12 måneder for 1800,-, se relaterede produkter for den mulighed.


FORNYELSE:

Har du et eksisterende eller udløbet abonnement på EksistensenOnline , så vil vil købet af en abonnementsperiode blive tillagt din resterende abonnementstid eller genåbne adgang til din bruger.