Elsker - Elsker ikke?

En bog om Søren Kierkegaard
Af
Eksistensen, 2013, Hæftet, 128 sider

Læs uddrag af bogen her

Kierkegaard til 7.-10. klassetrin. Om menneskets eksistens, livets svære valg og kærligheden – den ægte og den, der bare ligner.

Pris: 149,00 kr.

Din pris 99,95 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

Thomas elsker Louise. Louise elsker Thomas. Eller gør hun?

Thomas’ lærer elsker Søren Kierkegaard og taler og taler om menneskets eksistens, livets svære valg og kærligheden – den ægte og den, der bare ligner. Med afsæt i den fiktive figur, Thomas, og hans livs- og kærlighedskvaler er Elsker – Elsker ikke? en undervisningsbog for 7.-10. klassetrin om Søren Kierkegaards liv og filosofi.

Bogen er et komplet materiale til eleven og kræver ingen lærervejledning, idet baggrundsviden og elevopgaver er inkluderet. Bogen indeholder desuden et Kierkegaard-leksikon, som giver en overskuelig indgang til Kierkegaards tænkning og filosofiske begreber.


'Elsker - elsker ikke' er et komplet undervisningsmateriale til indføring i Kierkegaards liv og filosofi for 7.-10. klassetrin. Det er en lille bog, der både vil og kan meget! Eleverne er ganske sikkert både klogere på Kierkegaard og sig selv, når de har arbejdet med den.

Frederikke Johnsen, Religionslæreren.

Yderligere information ISBN: 978 87 7495 245 9, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2013

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.