En bog om Fadervor

149,95 kr.
En bog om Fadervor – Og om at sidde sammen et fortroligt sted
Eksistensen, 2007, Indbundet, 56 (ill.) sider
ISBN 9788741004600

En billedskøn bog om betydningen af fadervor og om vigtigheden af at sidde et fortroligt sted sammen med én man holder af.

Fadervor forklaret linje for linje - hvad er det egentlig, der står og hvad betyder det for os i dag? Det gøres i smukke vers af lyriker og salmedigter Lars Busk Sørensen; i enkel og letforståelig prosa ved Bodil Busk Sørensen, forfatter til lærebøger, bibelgenfortællinger og faglitteratur; samt i udtryksfulde og tankevækkende illustrationer ved den prisbelønnede Otto Dickmeiss.


Omtale

En meget fin bog til dem, som ønsker at formidle indholdet af fadervor til børn, og som ønsker at tilbringe en stund med ro og fordybelse ... den vil blive læst igen og igen.


Ole Laursen, DanskBibliotekscenterHvad er det egentlig, der står i Fadervor? Det kan man på skønneste vis blive klogere på i en fin, pragtfuldt illustreret, lille bog.


Charlotte Cappi Grunnet, Folkekirken i KøbenhavnDet er en god idé at lave en formidlet udgave af 'Fadervor'. Det er oplagt, at Otto Dickmeiss skal tegne til.


Steffen Larsen, Politiken


Illustrationerne i bogen er "bare helt vildt fede" ... Bogen er et godt hjælpemiddel til en gennemgang af 'Fadervor' i familien, i børneklubben eller blandt minikonfirmander.


Mogens Nielsen, HorYsont