En lille bog om store ting

69,00 kr.
Eksistensen, 2019, Indbundet, 10 sider
ISBN 9788741005652

En papbog til kirkens yngste besøgende og deres voksne. De små fortællinger tager udgangspunkt i børnenes egne erfaringer og formidler nogle af livets største temaer - fortalt til de mindste.

Læs mere om bogserien og værktøjet ’Børn i kirken’ her.

Bogen er skrevet til børn i alderen 1-3 år. En lille bog om store ting er en del af en bogserie udviklet og skabt i samarbejde med Frederiksberg Provsti. I serien er der planlagt i alt 10 bøger. Ved hver udgivelse er der taget hensyn til alder, både når det gælder den fysiske og psykiske udvikling – og den åndelige.

Bøgerne fordeler sig ud på følgende alderstrin:
1-3 år
3-6 år
6-9 år

Alle bøgerne er indbundet.

Se endvidere bornikirken.dk


Omtale

Sproget er veloplagt, klart og flydende. Det taler hverken ned eller op, men i øjenhøjde til børnene og giver en følelse af, at datid bliver til nutid.

- Fyens Stift

★★★★★

Jonas Lucas Christys sprog er levende og engagerende, mens Josephine Kyhn har lavet nogle helt fantastisk smukke illustrationer (...) Bøgerne er selvfølgelig oplagte at benytte i kirkelige sammenhænge eller til undervisning, men de er lige så oplagte til samtaler om tro i hjemmet. Eller bare som nogle gode historier.

- Bornenesboger.dk

Disse fem små bøger er gennemarbejdede og udfylder væsentlige huller og behov, der har været på markedet. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

- Kirke.dk

Jeg kan varmt anbefale disse fem bøger. Børn vil helt sikkert blive grebet af de spændende fortællinger.

- Kirkekultur.nu

De er små fine bøger, der er gode til at tale om religion og tro – både hvis man er kristen, og hvis man blot fortæller dem som gode historier.

- 1000bøger

Denne lille billedbog egner sig godt til dialog mellem forældre og det lille barn… De fine, farverige illustrationer signalerer varme og venlighed. Bogens papsider er holdbare og velegnede til målgruppen.

- Bibliotekernes lektørudtalelse