Englebyen

249,00 kr
Englebyen – Historier fra Beslan
Lindhardt og Ringhof, 2012, 270 sider
ISBN 9788711408360
Gribende debut: Norske Erika Fatland beskriver det ubeskrivelige i en bog, der blev uhyggeligt aktuel. I 'Englebyen' tager hun os med tilbage til 2004: Hele verden følger med i et drama, som udspiller sig på en skole i lilleputbyen Beslan i Nordkaukasus. Tre forfærdelige dage, der ender med at 186 børn og 147 voksne mister livet i en af de mest brutale terroraktioner i historien.
Emneord
Sorg
“Erika Fatland tager et usælgeligt emne, gør det svært for sig selv og lykkes hele vejen” - Morgenbladet

Gribende debut: Norske Erika Fatland beskriver det ubeskrivelige i en bog, der blev uhyggeligt aktuel. I 'Englebyen' tager hun os med tilbage til 2004: Hele verden følger med i et drama, som udspiller sig på en skole i lilleputbyen Beslan i Nordkaukasus. Tre forfærdelige dage, der ender med at 186 børn og 147 voksne mister livet i en af de mest brutale terroraktioner i historien. Den lille soveby blev forandret for altid. Hvordan kan man leve videre efter sådan en katastrofe? Erika Fatland har brugt 6 år på at skrive Englebyen. Hun møder de overlevende og efterladte på nært hold, og gennem dem får vi indblik i hele det lille samfund.

Tilfældet ville at Erika Fatlands gribende beskrivelse af livet, sorgen og katastrofen i Beslan udkom i Norge i august 2011, umiddelbart efter den forfærdelige tragedie på Utøya. Hele Norge har taget Erika til sig som en enestående rejsefører gennem sorgens landskab.

Omtale
“Erika Fatland tager et usælgeligt emne, gør det svært for sig selv og lykkes hele vejen” - Morgenbladet