Forundringens gave - E-bog

120,00 kr.
Forundringens gave - E-bog – Essays
Eksistensen, 2024, E-bog, ePub, 174 sider
ISBN 9788741010700

Forundringens gave er en række essays om møder, dyder, farver, øjeblikke, vandringer, måltider og begreber. Alt sammen set gennem livsmodets blik.

 

Links

At se og leve livet gennem forundringens prisme er både en gave og en viljesakt. Livet er stort og småt, højt og lavt, forunderligt og forfærdeligt. Men det ligger altid lige der foran os, og det er op til os, hvordan vi tager imod det.
Anna-Marie Hansen ser med livsduelighedens blik det store i det små og det små i det store. Hun tager læseren med på vandring gennem de nedslag af særlighed og almindelighed, som tilværelsen byder på. I selskab med kunst, litteratur, natur og mennesker, hun har mødt på sin vej, udfolder hun forundringens gave.


Omtale

"Hansen har i den grad blik for sprogets finurligheder, dets prægnans og vidde. Man bliver ført gennem teksten af en formidlingskunstner af Guds nåde (...) Så elegant, kortfattet og præcist (...) Efter at have læst Anna-Marie Hansen kan jeg sige og skrive meget mere (...) Som præst skal man ofte holde en kort opbyggelig tale (...) Til disse taler har jeg ofte brugt endog meget lang tid på at finde det rette indfald at gå ud fra. Har man imidlertid været i godt selskab med Anna-Marie Hansens bog et par timer af sit liv, er der mange gode indfald at bygge videre på."

Præsteforeningens Blad