Fragmenter af et spejl

299,95 kr
Fragmenter af et spejl – Bidrag til dogmatikken
Eksistensen, 1992, Hæftet, 335 sider

En fremstilling af centrale elementer i kristen tro og livsforståelse.

En lærebog i dogmatik, men samtidig også en håndbog for enhver, der interesserer sig for den levende og nutidige eftertanke over tro og livssyn.

"Når et spejl bliver brudt i tusind stykker, så opstår der alligevel i hvert enkelt stykke det hele og samme billede, som førhen alene kom til syne i det store spejl. Her er ét og samme ansigt, der står og kigger ind, og alligevel er det hele og samme ansigt helt og fuldt til sted i alle stykkerne i et nu" Luther i Vom Abendmahl Christi.

Fragmenter af et spejl er en fremstilling af centrale elementer i kristen tro og luvs-forståelse. Bogens bidrag behandeler kristendommens brudfyldte, men også rigt facetterede mangfoldighed helt op til i dag. Herud fra giver hver forfatter sit bud på sammenhængen i den kristne tro.

Bogen er en lærebog i dogmatik, men samtidig også en håndbog for enhver, der interesserer sig for den levende og nutidige eftertanke over tro og livssyn.

Bogen er redigeret af Niels Henrik Gregersen og rummer i øvrigt bidrag af Anna Marie Aagaard, Erik Kyndal, Jens Holger Schjørring og Peter Widmann.