Free Spirit æske med kort

115,00 kr.
Free Spirit æske med kort – Æske med 12 'meditationsark'
Eksistensen, 2008, Materialekasse, Æske med 12 ark sider
ISBN 978 87 7495 155 1
Kirkens rum og undervisningens rum er forskellige. Man gør sig forskellige erfaringer. Free Spirit er et konfirmandmateriale, der gør en dyd af denne forskel.

Kirkens rum og undervisningens rum er forskellige. Man gør sig forskellige erfaringer. Free Spirit gør en dyd af denne forskel. Andagter eller 'meditationer' er her fast ledsager til konfirmandstuens aktiviteter og overvejelser. En gudstjenstlig praksis med konfirmanderne af ca. 20 minutters varighed i forbindelse med hver eneste undervisningsgang.

Konfirmandens materiale er knyttet til andagtsdelen og består af:
• Kristuskrans®
• Meditationsark, 12 forskellige, knyttet til 12 temaer og til Kristuskransens perler
• Æske, til opbevaring af krans og ark, men også et symbolsk 'rum' for konfirmandernes tanker og erfaringer i forbindelse med forløbet.
I æsken opsamles arkene, et for et, fordelt over hele året. Ved konfirmationen overlades æsken og dens indhold til konfirmanden, der først da må tage den med sig hjem. Som gave – og som mulighed for at fortsætte i en indøvet trospraksis.

Bemærk denne vare er uden Kristuskrans® Kan kun bestilles i sæt af 10 stk. (Altså 10, 20, 30 40, 50 etc. stk.) Se relaterede produkter.