Fri til at tjene

Lederskab i Jesu fodspor
Af
Boedal, 2019, Hæftet, 288 sider

Dette er en bog om lederskab i kirken – men den har ikke til formål at forøge ledernes kompetencer, så de kan levere bedre resultater. I stedet er det en vejviser tilbage til den kilde, der alt for ofte bliver glemt og dækket til.

299,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Magnus Malm viser, hvordan sekulære lederroller og behovet for at få succes bliver en hindring for en sund og fri udfoldelse af et kristent lederskab. Undervejs tager han fat på spørgsmål som disse:
* Hvordan formes en kristen leder?
* Hvad er forskellen på gavebaseret og relationsbaseret ledelse?
* Hvad betyder følelsen af selvværd for vores lederskab?
* Hvad er forskellen på at have kirken som mor og som projekt?
* Hvilken betydning har prædikenen i det kristne lederskab?
Fri til at tjene bygger på forfatterens næsten tredive års arbejde med retræter og åndelig vejledning for præster og andre medarbejdere i kirken. Det er et arbejde, der voksede frem i sporene efter hans første bog om kristent lederskab, Vejviser, der udkom i 1990.
Ud fra disse erfaringer tegner Magnus Malm konturerne af et lederskab i Jesu fodspor, der kan vise vej i en ny tid med store udfordringer for kirken. 

Oversat fra svensk af Leif E. Kristensen

Yderligere information ISBN: 9788793062290, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Boedal, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.