Frihed og fred

En meditativ vandring i fasten
Af
Eksistensen, 2017, Hæftet, 120 sider

Læs uddrag af bogen her

Poul A. Bech har skrevet et tillæg, der kan bruges af dem, der ønsker at skabe en meditativ vandring i sommerperioden 2018. Læs tillægget hér


Bogen indeholder refleksioner til fastetidens 40 (hver)dage.


159,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Fasten betegner de sidste 40 hverdage før påske.

Fra askeonsdag til påskelørdag.

 I middelalderen betød faste afsavn fra bl.a. kød, men faste indebærer også at give plads til noget nyt. Ved at skære ned på det unødvendige og overflødige øver og øger vi vores opmærksomhed og vores nærvær. Ved at rense ud i det gamle giver vi grobund for noget nyt. Faste er derfor snarere at skabe rum sindet og hjertet for den frihed og fred, som Kristus og påskens nye liv rummer.

 

Bogen består af 40 refleksioner. Én til hver af de 40 hverdage i fasten. Her finder du en enkel vejledning i, hvordan du hver dag kan tage et skridt på dit hjertes vandring.


Du behøver sådan set ikke andet end en bibel og så denne fine flapvejledning for at kunne gå (og ”gå” skal her først og fremmest forstås i overført betydning) en meditativ vandring, ikke alene i fasten – som bogen konkret sigter på – men året rundt. Så lad os bare komme i gang med vandringen!

Gudmund Rask Pedersen, Kirken i Østjylland

Yderligere information ISBN: 9788741001814, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.