Glædens fest

100,00 kr
Glædens fest – En julekalender for voksne
Eksistensen, 2015, Hæftet, 92 sider
ISBN 9788741001395

Julen er børnenes fest. Jaja. Men sandelig også de voksnes. Her er årets julekalender for voksne. Giv dig selv en stund til refleksion hver dag i den travle julemåned. Jørgen Carlsen har skåret 24 velvoksne godbidder. 

★★★★★

smittende livsbekræftende

Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad

 

Bogen er fuld af fortællinger om virkeligheden og hverdagen, der perspektiveres med Jørgen Carlsens særlige vid

Præsteforeningens Blad

Hvad drejer julen sig egentlig om? Vi har nok en god fornemmelse alle sammen. Men måske er selve julebegivenheden alligevel trængt lidt i baggrunden i forhold til alle juleforanstaltningerne. Julebag, juleindkøb, anskaffelse af juletræ, maden, gaverne osv. Er sagen druknet i indpakningen?

Tænker vi over, hvad julen betyder? Eller har vanen taget over og sløvet vores opmærksomhed? Jørgen Carlsen dykker ned i 24 aspekter af julen og al dens væsen. En vinkel hver dag til opbyggelse og eftertanke. Til at geare ned og tanke op på. 


Omtale

★★★★★

 Jørgen Carlsen er let at læse, men der er tyngde i hans ord. ”Glædens Fest” er den helt rigtige adventsgave.

 

Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad


Bogen er oplagt som et lille frirum i dagene op til jul – enten alene eller som en ny hyggelig decembertradition med højtlæsning over morgen- eller aftenkaffen

Roskilde Stiftsblad


En julekalender for voksne skal kunne lufte ud, åbne et vindue til noget andet … Jeg tror, at Jørgen Carlsens julekalender for voksne, Glædens fest, kan alt det i år. Og jeg tror også, den kan det til næste år.

Præsteforeningens Blad

 

Teksterne er både underholdende, tankevækkende og inspirerende Bibliotekernes anmeldelse

Bibliotekernes anmeldelse(Lektørudtalelse)

Han reflekterer over glæde og kærlighed og opfordrer til, at vi husker de åndelige værdier, og at vi skal leve for noget. Han vinkler julen og al dens væsen på 24 måder for at få os til at geare ned og tanke op.


Nordjyske Stiftstidende


Uden åndelig føde bliver kroppen som bekendt svag, måske især i julens glade og travle tid. Læsere, der hungrer efter mere end den sædvanlige julehalløj, kan derfor med denne bog skænke sig selv en rolig stund med åndelig fordybelse ... I bogen henvises der til nogle "tunge" tænkere, men det bliver aldrig tund læsning, tværtimod. Teksterne er både underholdende, tankevækkende og inspirerende, og de fleste læsere vil med lethed kunne læse sig selv ind i dem, da de viser hen til et almengyldigt eksistentielt niveau.

Bibliotekernes anmeldelse (Lektørudtalelse)