Gud er ikke et fremmed navn

Gud er ikke et fremmed navn

Af
Eksistensen, 2017, Hæftet, 178 sider

Læs uddrag af bogen her

En historie om skyld og forsoning, som forfatteren i dagbogsoptegnelser fra 200 dage skriver frem.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

199,00 kr.

* Påkrævede felter

199,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Forfatteren og litteraturkritikeren Kristian Lundberg sidder på en historie, der venter på at blive fortalt. En historie om skyld og forsoning. I dagbogsoptegnelser fra 200 dage skriver Lundberg historien frem ved at føje fortællingens dele sammen, tekst efter tekst, optegnelse efter optegnelse.

Lundberg begynder hver optegnelse med et bibelcitat, der fungerer som katalysator for netop den dags tanker og betragtninger og hjælper Lundberg med at komme så langt ind i sin sjæl, som han gør. For Lundberg er bøn en modstandshandling. Han skriver om det grundlæggende radikale i at erkende en anden verdens muligheder, og om, hvor vigtigt det er, at troen ikke vender sit ansigt bort fra de lidelser, der finder sted rundt om os, på Middelhavet, i flygtningelejre og i vores nærmeste omgangskreds.


★★★★

Den svenske forfatter Kristian Lundbergs nye bog er en vedkommende refleksion over kristendom og samfund ... Bogen rammer ind i tiden og vækker til et opgør. Det har kristentroen godt af. Den må aldrig blive stille og selvtilfreds.

Kristeligt Dagblad

Lad mig indlede med en advarsel og en bekendelse: Denne bog er farlig! … Efter første gennemlæsning var min egen humanistiske og kristelige komfortzone sprængt i stumper og stykker.

Michael Rønne Rasmussen, Præsteforeningens Blad

 

Yderligere information ISBN: 9788741001951, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.