Guds tempel eller Babels tårn

Af
Lohse, 2018, Hæftet, 154 sider

Hvorfor byggede Noas efterkommere babelstårnet? Hvad var det et symbol på? Og har det overhovedet relevans for os i dag? Det mener Thomas Teglgaard.

149,00 kr.
ELLER

Beskrivelse

Under forberedelserne til romanen Tårnet i Sinear undersøgte Thomas Teglgaard grundigt, hvad vi kan vide om Noas efterkommere og deres liv i den sydøstlige del af det nuværende Irak. Og han har fundet mange paralleller til nutiden. Efter udgivelsen af Tårnet i Sinear har Thomas Teglgaard arbejdet videre med emnet, og det er der kommet denne bog ud af. En bog, som på én gang er både provokerende, tankevækkende, forkyndende og særdeles relevant for vores tid og vores kirke.

"Desværre bliver vi ikke færdige med Babel før dommedag. Vi bygger nemlig hele tiden disse vældige tårne, disse templer, tankekonstruktioner, følelseskonstruktioner, fællesskabskonstruktioner – vi bygger og bygger på vores tempellignende projekter, og Gud må bryde det alt sammen ned for at frelse os."
- Fra bogens forord

Lohse,
Yderligere information ISBN: 9788756463713, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Lohse, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.