Håndbog i tidsrejser

En tilgang til minikonfirmandundervisningen
Af
Eksistensen, 2019, Hæftet, 168 sider

Fire undervisningsforløb med tidsrejser som omdrejningspunkt.

299,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Håndbog i tidsrejser er en anderledes tilgang til minikonfirmandundervisningen. Materialet er udarbejdet til børn på 2.-4. klassetrin og tilrettelagt som 5 dages undervisningsforløb, så det kan afholdes som en lejr (dog uden overnatning) i skolernes sommerferie, vinter- eller efterårsferie. Hver dag rejser børnene til en ny tid med nye fortællinger, og de får hver dag en midlertidig identitet i den tid, de rejser til, og bliver på den måde en aktiv del af fortællingerne.

Undervisningen er en vekselvirkning mellem fortælling og aktivitet, og der varieres mellem flere læringsformer. 

Ideen bag materialet er at give børnene en forståelse for, at der er en sammenhæng mellem Bibelens fortællinger, kirken i historien og kirken i dag. En sammenhæng, som de også er en del af. På den måde bliver projektet til en moderne dannelsesrejse for børn.

Håndbogen rummer fire fulde undervisningsforløb samt forslag til, hvordan tidsrejsegrebet kan udfoldes som almindeligt undervisningsforløb over en hel sæson.

Materialets mange illustrationer kan gratis hentes her på siden.


Yderligere information ISBN: 97887c, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.