Hanna, Herodes og himmelkongen

59,00 kr.
Eksistensen, 2019, Indbundet, 32 sider
ISBN 9788741005614

Hanna bor hos sin morfar kong Herodes, men i al hemmelighed drømmer hun om at flygte til sin mor i Egypten. Hun får uventet hjælp fra stjerne og møder tre mænd, der måske kan hjælpe hende.

Læs mere om bogserien og værktøjet ’Børn i kirken’ her.

Emneord
BørnJulJesusBørn i kirken

Fortællingen er skrevet til børn i alderen 6-9 år og er inspireret af Matthæusevangeliet kapitel 2. Hanna, Herodes og himmelkongen er en del af en bogserie udviklet og skabt i samarbejde med Frederiksberg Provsti. I serien er der planlagt i alt 10 bøger. Ved hver udgivelse er der taget hensyn til alder, både når det gælder den fysiske og psykiske udvikling – og den åndelige.

Bøgerne fordeler sig ud på følgende alderstrin:
1-3 år
3-6 år
6-9 år

Alle bøgerne er indbundet.

Se endvidere bornikirken.dk


Omtale

Sproget er veloplagt, klart og flydende. Det taler hverken ned eller op, men i øjenhøjde til børnene og giver en følelse af, at datid bliver til nutid.

 

- Fyens Stift

★★★★★

Jonas Lucas Christys sprog er levende og engagerende, mens Josephine Kyhn har lavet nogle helt fantastisk smukke illustrationer (...) Bøgerne er selvfølgelig oplagte at benytte i kirkelige sammenhænge eller til undervisning, men de er lige så oplagte til samtaler om tro i hjemmet. Eller bare som nogle gode historier.

 

- Bornenesboger.dk

 

Disse fem små bøger er gennemarbejdede og udfylder væsentlige huller og behov, der har været på markedet. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

- Kirke.dk

 

Jeg kan varmt anbefale disse fem bøger. Børn vil helt sikkert blive grebet af de spændende fortællinger.

 

- Kirkekultur.nu

 

De er små fine bøger, der er gode til at tale om religion og tro – både hvis man er kristen, og hvis man blot fortæller dem som gode historier.

- 1000bøger

 

Glimrende bibelfortællinger. Sproget i bøgerne er godt, og en fornøjelse at læse op. Josephine Kyhns facetterede illustrationer bidrager væsentligt til historierne.

- Bibliotekernes lektørudtalelse