Hanna, Herodes og himmelkongen

Af
Eksistensen, 2019, Indbundet, 32 sider

Læs uddrag af bogen her

Hanna bor hos sin morfar kong Herodes, men i al hemmelighed drømmer hun om at flygte til sin mor i Egypten. Hun får uventet hjælp fra stjerne og møder tre mænd, der måske kan hjælpe hende.


Læs mere om bogserien og værktøjet ’Børn i kirken’ her.

59,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Fortællingen er skrevet til børn i alderen 6-9 år og er inspireret af Matthæusevangeliet kapitel 2. Hanna, Herodes og himmelkongen er en del af en bogserie udviklet og skabt i samarbejde med Frederiksberg Provsti. I serien er der planlagt i alt 10 bøger. Ved hver udgivelse er der taget hensyn til alder, både når det gælder den fysiske og psykiske udvikling – og den åndelige.

Bøgerne fordeler sig ud på følgende alderstrin:
1-3 år
3-6 år
6-9 år

Alle bøgerne er indbundet.

Se endvidere bornikirken.dk


Sproget er veloplagt, klart og flydende. Det taler hverken ned eller op, men i øjenhøjde til børnene og giver en følelse af, at datid bliver til nutid.

- Fyens Stift

★★★★★

Jonas Lucas Christys sprog er levende og engagerende, mens Josephine Kyhn har lavet nogle helt fantastisk smukke illustrationer (...) Bøgerne er selvfølgelig oplagte at benytte i kirkelige sammenhænge eller til undervisning, men de er lige så oplagte til samtaler om tro i hjemmet. Eller bare som nogle gode historier.

- Bornenesboger.dk

Disse fem små bøger er gennemarbejdede og udfylder væsentlige huller og behov, der har været på markedet. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

- Kirke.dk

Jeg kan varmt anbefale disse fem bøger. Børn vil helt sikkert blive grebet af de spændende fortællinger.

- Kirkekultur.nu

De er små fine bøger, der er gode til at tale om religion og tro – både hvis man er kristen, og hvis man blot fortæller dem som gode historier.

- 1000bøger

G

limrende bibelfortællinger. Sproget i bøgerne er godt, og en fornøjelse at læse op. Josephine Kyhns facetterede illustrationer bidrager væsentligt til historierne.

- Bibliotekernes lektørudtalelse  

Yderligere information ISBN: 9788741005614, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.