Husandagtskalender 2020

Lohse, 2019, Hæftet, 776 sider

Andagtsbogen er bygget op som en kalender, så du hver dag kan rive en side ud og læse dagens andagtsstykke. Husandagtskalenderens andagtsstykker skrives ud fra dagens løsensord fra Det Gamle Testamente og en læretekst fra Det Nye Testamente. Dagens andagt slutter med et vers fra salmebogen.

224,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Bibelteksterne er udvalgt af Brødremenigheden, og andagtsstykkerne er skrevet af 365 forskellige mennesker fra det kirkelige landskab.

"En mand havde en søn med en uren ånd, som gjorde ham døvstum og kastede ham til jorden med fråde og stivhed. Men manden havde svært ved at tro på, at Jesus nu også kunne hjælpe dem. Det var ikke en tvivl, han koketterede med eller ønskede at blive i. Den var forfærdelig og gjorde ham bange. Han så kun én udvej. Han råbte til Jesus: Jeg tror, hjælp min vantro! Manden bad Jesus om at tage hans tvivl væk og give ham troen. Det må vi også gøre. Vi må råbe og bede til Jesus om, at han ved sin Helligånd vil skabe troen i os ... Måtte andagterne i dette års Husandagtskalender også hjælpe dig på vej til det."
- Fra forordet af forlagsleder Holger Skovenborg

Årsløsen for 2020
»Jeg tror, hjælp min vantro!«
Markus 9,24

Udgivet af Brødremenighedens Danske Mission i kommission hos Lohse.


Yderligere information ISBN: 9788756464109, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Lohse, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.