I Guds klare solskin

Tilbudspris 79,95 kr. Normalpris 249,00 kr.
I Guds klare solskin – H.C. Andersens kristne eventyr og historier
Eksistensen, 2006, Hæftet, 288 sider
ISBN 978 87 7457 402 7
De forskellige essays i denne bog belyser hver for sig bestemte facetter af troens univers hos H.C. Andersen: modsætningen mellem fald og frelse, synd og nåde, død og liv, de dødes rige og Himmerige.
H.C. Andersen repræsenterer ikke kun et unikt fortælleunivers, men også et af de væsentligste kristne forfatterskaber i Europa. I sine fortællinger (eventyr og historier) udtrykker H.C. Andersen essensen i den kristne tro.

De forskellige essays i denne bog belyser hver for sig bestemte facetter af troens univers hos H.C. Andersen: modsætningen mellem fald og frelse, synd og nåde, død og liv, de dødes rige og Himmerige. Det er fortællingen om menneskelivet "under evighedens synsvinkel", dvs. i lyset af frelsen.

Omtale
"Monica Papazu er en sand mester, når hun fremkommer med selvstændige og nye fortolkninger af H.C. Andersens gamle eventyr."
Kathrine Lilleør, Berlingske Tidende

"(Det er) en overbevisende skarpsindighed og indføling, Monica Papazu udviser, og hun får virkelig gjort det tydeligt, at H.C. Andersen hører til de største i åndens rige."
Johannes Værge, Weekendavisen

"Med sit "fremmede"' blik på eventyrerne aflokker (Monica Papazu)dem dybder, som man ikke normalt bliver vidende om."
Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad