Jesus går til filmen

Jesusfiguren i moderne film
Af
Alfa, 2007, Indbundet, 140 sider

Læs uddrag af bogen her

Den første bog på dansk om Jesusfiguren i moderne film. Bogens artikler omhandler en række film, der mere eller mindre tro mod den oprindelige fortælling portrætterer Jesus’ liv og død f.eks. The Passion of the Christ, Jesus Christ Superstar og The Last Temptation of Christ.

Derudover præsenteres et antal moderne film, hvor personer eller figurer kan tolkes som Jesus- skikkelser f.eks. Terminator I-II, Life of Brian og flere af Lars von Triers film såsom Breaking the Waves, Idioterne og Dogville.

Pris: 238,00 kr.

Din pris 39,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

Med bidrag af Gert Hallbäck, Peter Tudvad, Paul Otto Brunstad, Ida Auken & Bent Meier Sørensen, Jes Nysten, Lars Sandbeck, Louise Rasmussen og Bo Torp Pedersen.

"En glimrende brugsbog ... kan kun anbefales ... den skal nok sætte gang i diskussionerne.
Palle Schantz Lauridsen, Kristeligt Dagblad

"Det var en ren fornøjelse at læse bogens mange kloge og interessante betragtninger over film, som jeg selv har holdt meget af at se og at undervise i, og jeg vil varmt anbefale andre at læse bogen, så de kan søge inspiration til spændende og nutidig undervisning i kristendommen hos skolens ældste elever."
Heidi Friborg Christophersen, Folkeskolen

"Bogen kan anbefales enhver med interesse for film og er samtidig yderst anvendelig i forbindelse med undervisning i kristendom, i studiekredse og lignende."
Kirsten Mose, Folkekirken i København

"Jesus går til filmen er en fremragende inspirationskilde og en god anledning til et tværfagligt forløb med religion."
Pauline Langhoff, Gymnasieskolen

"En gave af de sjældne."
Niels Jørgen Vase, Udfordringen

"* * * * * En voldsomt spændende udgivelse, der på trods af det brede sigte hænger forbilledligt godt sammen i anlæg, interesser og finish. Læs den."
Hans Gregersen, Nordjyske Stiftstidende

"Fremragende inspirationskilde."
Pauline Langhoff, Gymnasieskolen
Yderligere information ISBN: 978 87 91191 26 8, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Alfa, 2007

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.