Jesus

Tilbudspris 49,95 kr. Normalpris 279,95 kr.
Jesus – Profet, frelser eller rebel?
Eksistensen, 2011, Hæftet, 288 (ill.) sider
ISBN 978 87 7495 181 0
Et forsøg på at finde frem til selve ’den historiske Jesus’. Velegnet som grundlag for undervisning på de gymnasiale uddannelser og lærerseminariet.
Et forsøg på at finde frem til selve ’den historiske Jesus’. Den seneste religionsvidenskabelige forskning formidles tilgængeligt, perspektivrigt og professionelt – og i en indbydende indpakning med flotte farveillustrationer. Bogen er velegnet som grundlag for undervisning på de gymnasiale uddannelser og lærerseminariet, men kan også med stort udbytte læses af en alment interesseret læser.

Ole Bjørn Petersen er cand.mag. et art. og forfatter til flere lærebøger.

Omtale

Ole Bjørn Petersens bog kan tilvejebringe vigtig viden om kristendommens indhold og tilblivelse i en tid, hvor netop dette er en mangelvare.

Kristeligt Dagblad

Jeg vil ikke tøve med at anskaffe den i klassesæt. Den er udgivet i et indbydende layout og udstyret med mange smukke billeder, så det er en ren nydelse, men vigtigere er det, at den giver en helt nødvendig faglig opdatering til kristendomsundervisningen, der hidtil har været domineret af traditionens dialektiske teologi.

Hans Jørgen B. Thomsen, Gymnasieskolen