Julekalenderen

Julekalenderen

En vinterbaders notater fra menneskehavet
Af
Eksistensen, 2017, Indbundet, 120 sider

Læs uddrag af bogen her

Gå med Peter A.G. ud i et stykke Danmark, der ikke altid får taletid. Læs et kapitel hver dag i december, og styrk dit julesind.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

125,00 kr.

* Påkrævede felter

125,00 kr.

Beskrivelse

En julekalender er en fast bestanddel af danskernes december.

Derfor er en af de nye bøger du skal læse i december den folkekære Peter A.G. Nielsens julekalender.

Den nye julekalender er den perfekte adventsgave og både en god bog til kvinder og mænd.

Hver dag i den travle juletid kan du åbne en låge i selskab med Peter A.G. Nielsen, der bringer en eftertanke og en samling gode fortællinger til alle os, der har brug for at gennemtænke, hvad julens budskab egentlig står for.

Vi er gode til at ønske glædelig jul til vennerne, klasselæreren, kollegaerne og ekspedienten. Men får vi også sendt den lille omsorgsfulde bemærkning af sted til de mennesker, der i særlig grad har brug for en håndsrækning i en tid, hvor forskellen på dem, der har meget, og dem, der har mistet det meste, er ubarmhjertig tydelig?

I Julekalenderen – En vinterbaders notater fra menneskehavet kan du tage med Peter A.G. Nielsen ud i den del af Danmark, der ikke ofte får taletid. Læs hver dag en ny samtale mellem ham og et menneske, der åbner vores blik for mangfoldigheden. Mød bl.a. Duedamen, Den dansende skraldemand. Kom med ind i spillehallens mørke, til jul på toilettet under jorden og føl den arbejdsløse julestemning. Hop med Peter A.G. ud i det mangfoldige menneskehav. 

Julekalenderen er en samling samtaler, der viser os den rå virkelighed, vi alle sammen møder,
og er fristet til at vende ryggen.

Yderligere information ISBN: 9788741002859, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.