Julekalenderen

125,00 kr.
Julekalenderen – En vinterbaders notater fra menneskehavet
Eksistensen, 2017, Indbundet, 120 sider
ISBN 9788741002859

Gå med Peter A.G. ud i et stykke Danmark, der ikke altid får taletid. Læs et kapitel hver dag i december, og styrk dit julesind.

En julekalender er en fast bestanddel af danskernes december.

Derfor er en af de nye bøger du skal læse i december den folkekære Peter A.G. Nielsens julekalender.

Den nye julekalender er den perfekte adventsgave og både en god bog til kvinder og mænd.

Hver dag i den travle juletid kan du åbne en låge i selskab med Peter A.G. Nielsen, der bringer en eftertanke og en samling gode fortællinger til alle os, der har brug for at gennemtænke, hvad julens budskab egentlig står for.

Vi er gode til at ønske glædelig jul til vennerne, klasselæreren, kollegaerne og ekspedienten. Men får vi også sendt den lille omsorgsfulde bemærkning af sted til de mennesker, der i særlig grad har brug for en håndsrækning i en tid, hvor forskellen på dem, der har meget, og dem, der har mistet det meste, er ubarmhjertig tydelig?

I Julekalenderen – En vinterbaders notater fra menneskehavet kan du tage med Peter A.G. Nielsen ud i den del af Danmark, der ikke ofte får taletid. Læs hver dag en ny samtale mellem ham og et menneske, der åbner vores blik for mangfoldigheden. Mød bl.a. Duedamen, Den dansende skraldemand. Kom med ind i spillehallens mørke, til jul på toilettet under jorden og føl den arbejdsløse julestemning. Hop med Peter A.G. ud i det mangfoldige menneskehav. 

Julekalenderen er en samling samtaler, der viser os den rå virkelighed, vi alle sammen møder,
og er fristet til at vende ryggen.


Omtale

Et fantastisk smukt og underfundigt samfundsportræt. Vi får også et gribende menneskeligt portræt. Og der er altid humor et sted i fortællingen. Og nærvær.

- POINT of VIEW

 

En lille, lækker sag af en julekalender.

- Bog-venner.dk

 

Den lille julekalenderbog må anbefales både til enhver juleentusiast, men også til alle dem, der synes det er på tide, at en anden del af Danmark får et talerør.
★★★★★

- Bookmeupscotty.dk

 

En bog fyldt med god karma.

- Bogblogger.dk