Kære konfirmander

18 konfirmationstaler og efterord
Af
Eksistensen, 2013, Hæftet, 142 sider
18 konfirmationstaler eller -prædikener, holdt ved konfirmationer i Danmark af ligeså mange præster, der favner bredt, hvad angår teologi, form og temaer, og præsenterer en stor idérigdom.

Pris: 249,00 kr.

Din pris 99,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

Ved konfirmationsgudstjenesten tales der til konfirmanderne og deres familier - men også til de mange andre i kirken. 'Kære konfirmander' indeholder 18 konfirmationstaler eller -prædikener, som er holdt ved konfirmationer i Danmark af ligeså mange præster. De favner bredt, hvad angår teologi, form og temaer, og de præsenterer en stor idérigdom. Bogen indeholder desuden to efterord, forfattet af Lars Nymark Heilesen og Ulla Morre Bidstrup, der fra hver deres synsvinkel reflekterer over de teologiske aspekter af konfirmationstaler og konfirmationsgudstjenesten. Bogen inspirerer til at skrive konfirmationstaler og til at reflektere over konfirmationsgudstjenestens karakter.

"Kære konfirmander... rummer rigtig megen inspiration for enhver præst; også til det, man aldrig vil gøre, men faktisk bliver klogere af at læse om."

Per Melhof, Dansk Kirketidende


"En værdifuld inspirationskilde"

Jan Nilsson, Kirken Underviser

Yderligere information ISBN: 978 87 7003 688 7, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2013

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.