Kristendommens triumf

Af
Eksistensen, 2020, Hæftet, 336 sider

I bogen viser Ehrman hvordan kristendommen, blev den officielle religion i Rom og kom til at stå for  konverteringen af omkring 30 millioner mennesker på bare fire århundreder.

329,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Det var ikke givet, at kristendommen skulle blive den dominerende religion i Vesten. Den kunne let være forblevet en sekt i jødedommen med ikke mere end samme historiske betydning som saddukæerne eller essæerne. I Kristendommens triumf viser Ehrman hvordan en religion, hvis første troende var cirka 20 uuddannede daglejere fra en fjern del af imperiet, blev den officielle religion i Rom og kom til at stå for konverteringen af omkring 30 millioner menne sker på bare fire århundreder.

Kristendommens triumf kombinerer stor faglig viden og omhyggelig forskning i en øjenåbnende, let læsbar fortælling, der udfordrer den måde, vi tænker på i forhold til den vigtigste kulturelle transformation, vores verden nogensinde har set – en transformation, der revolutionerede kunst, musik, litteratur, filosofi, etik, økonomi og jura.

Bogen er oversat til dansk af Lisbet Kjær Müller og  Mogens Müller.


En velskrevet og velargumenteret bog.
★★★★

- Kristeligt Dagblad

Yderligere information ISBN: 9788741006444, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.