Kristuskransen ® bog - Udsolgt, ny udgave kommer til efteråret

Af
Eksistensen, 2005, Hæftet, 91 sider

Læs uddrag af bogen her

Den danske oversættelse af Martin Lönnebos populære bog om Kristuskransen®. 

159,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Den danske oversættelse af Martin Lönnebos populære bog om Kristuskransen®. Bogen er en introduktion til bøn, og som et håndfast hjælpemiddel til bogen kan købes en bedekrans.

Kristuskransen® bygger på Martin Lönnebos særlig evne til at kombinere inderlighed og nøgternhed, og bogen lægger op til, at den enkelte anskuer tingene fra sin egen synsvinkel. På vandringen med Kristuskransen® møder man både inspirationen fra kirkefædrene og fra Østens spiritualitet, formidlet med hjertet dybt forankret i nutidens mennesker. Hver af perlerne får igennem bogen en særlig betydning og ved at bruge perlekransen i bønnen, bliver den en hjælp til at fastholde tankerne og udvikle den personlige meditation. Til Kristuskransen® findes to undervisningsbøger - Englen og Sjælen - til brug for børn, børneledere og voksne. Læs mere om bøgerne i menuen til højre.
Til brug i undervisningssammenhæng fås Kristuskransen® usamlet (er pakket i kasser af 10 stk, men kan bestilles enkeltvis).
Både Kristuskransen® og undervisningsbøgerne er oversat af Mogens Miland og Morten Miland Samuelsen.

Yderligere information ISBN: 978 87 7517 948 0, 2 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2005

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.