Kritisk Forum for praktisk teologi - Årsabonnement 2018

Eksistensen, 2018, Hæftet,

Kritisk Forum for Praktisk Teologi henvender sig til præster, teologer og andre, der arbejder med kristendommen og dens mange betydninger. 


Årsabonnement (4 numre) koster kr. 379,-


Studieabonnement koster kr. 298,- (brug rabatkoden: Kritiskforum)


Ved køb af et årsabonnement for 2018 vil du modtage de tidsskrifter, der allerede er udkommet i 2018, samt de tidsskrifter der udkommer indtil årets udløb. Såfremt du ønsker et abonnement for 2019 tryk her.


 

379,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Kritisk Forum for Praktisk Teologi er et tidsskrift, som henvender sig til præster, teologer og andre, der arbejder med kristendommen og dens mange betydninger. 
Tidsskriftet udkommer fire gange årligt, og hvert nummer er et temanummer, der belyser et emne fra mange forskellige vinkler.

Kritisk Forum for Praktisk Teologi redigeres af: Christine Tind Johannessen-Henry, Jette Bendixen Rønkilde, Laura Lundager Jensen, Jacob Bech Joensen, Kjeld Slot Nielsen, Karina Juhl Kande, Lars Sandbeck, Rikke Juul, Peter Birch og Henrik Brandt-Pedersen.

Eksistensen,
Yderligere information ISBN: 1082009, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.