Kunsten altid at få ret

99,95 kr
Kunsten altid at få ret – 38 måder at vinde en ellers tabt diskussion
Informations Forlag, 2016, Indbundet, 84 sider
ISBN 978 87 7514 502 7

Den berømte tyske filosof Arthur Schopenhauer (1788-1860), forfatter til Verden som vilje og forestilling, skrev i sin pure ungdom dette lille muntre retoriske mesterværk.

Bogen indeholder 38 paragraffer med konkrete anvisninger og råd om, hvordan man vender stemningen i en ellers tabt diskussion, og med sit stærkt underholdende indhold er den helt uundværlig for alle, som beskæftiger sig med retorik og kommunikation.

Det er i dag på mode at beklikke modpartens moral snarere end at gå ind i en oprigtig diskussion med gode modargumenter. Ligeledes er det på mode at fremstille sin modpart som vrælende kværulanter og derved sno sig udenom at skulle forholde sig til indholdet af kritikken. Kunsten altid at få ret vil, trods sine mere end 170 år på bagen, også give indsigt i vore dages sofistiske retorik.

Kunsten altid at få ret er bogen som leverer ammunition til den diskussionslystne, som hader at få uret. Med Arthur Schopenhauer i hånden og villigheden til ikke at sky nogle midler, behøver man det heller ikke længere.