Levering

Leveringstid

Vi ekspederer din ordre inden for 5-6 hverdage, og leveringstiden er normalt maks. 3 hverdage. Så der kan gå op til 8 hverdage, fra du har sendt din bestilling til den vil blive leveret.
Hjemmesiden er ikke opdateret omkring antal på lager, så udsolgte titler kan forekomme. Hvis titlen er udsolgt giver vi straks besked.


Vær opmærksom på at BoD, print on demand bøger har generelt længere leveringstid, hertil skal tillægges op til 6 hverdag yderligere.

Er leveringstiden længere, vil du modtage en e-mail med yderligere oplysninger.
Der tages forbehold for udsolgte varer og forlænget leveringstid grundet genoptryk.

OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet. (Såfremt man ønsker dellevering kan der betales for en ekstra forsendelse)

 

Specielt for e-bøger: E-bøger kræver kundeoprettelse, for at få adgang til produktet. Linket findes i ordrebekræftelsen.

For at downloade og læse en e-bog med E-Pub skal der bruges en e-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions. Programmet er gratis og kan downloades her

Vores e-bøger som er pdf-filer kan læses med det samme ved at følge linket i ordrebekræftelsen. 

Begge versioner kræver kundeoprettelse og log in for at få adgang til materialet. De kan findes under min konto, efter log in. 

 

Efterlysninger:

Såfremt en varer forsvinder har vi pligt til at efterlyse den og sørge for at det bliver erstattet. Dog er det en undtagelse, såfremt modtageren er tilmeldt Modtagerflex hos PostNord. Her kan vi ikke efterlyse og erstatte, såfremt pakken er leveret på rettet sted, der er aftalt med PostNord. 

Her gælder følgende som man har underskrevet på aftalen med PostNord. 

Ved Modtagerflex har vi et erstatningsansvar, så længe pakken er i vores (PostNord) varetægt. Når pakken er placeret på det aftalte sted, ophører vores erstatningsansvar. Du er herefter selv ansvarlig, hvis pakken forsvinder eller bliver beskadiget, og du kan ikke kræve erstatning.

Din tilmelding gælder for alle i husstanden.

Hvis du ønsker selv at afhente din bestilling, får du en e-mail, når din bestilling ligger klar til afhentning.

Leveringsomkostninger:

Såfremt du ønsker at afhente din ordre selv, er der naturligvis ikke leveringsomkostninger forbundet med dit køb.
Hvis du ønsker varer leveret til en adresse i Danmark, opkræves et fast leveringsgebyr på kr. 45,- pr. ordre, uanset ordrens størrelse.


Leveringer til udlandet (inkl. Grønland og Færøerne) opkræves faktisk portoudgift + eks.-gebyr på kr. 50,-. (alle private bestillinger til udlandet, skal foretages via vores hjemmeside)

Som startbeløb opkræver vi kr. 300,- for levering til udlandet. Såfremt dette beløb ikke dækker, sender vi en opkrævning til dig, som skal betales, før vi sender varen.

Hvis beløbet bliver mindre, bliver der kun hævet det faktiske beløb på dit kort.