Livet i skoven

Tilbudspris 5,00 kr. Normalpris 189,00 kr.
Livet i skoven – Genfortællinger af Shakespeare
Eksistensen, 2008, Hæftet, 160 sider
ISBN 978 87 91191 51 0
Livet i skoven er Andreas Davidsens indlevende genfortælling af tre skuespil af William Shakespeare: ´En skærsommernatsdrøm´, ´Som man behager´ og ´Stormen´. Skoven er det sted, der knytter de tre stykker sammen.
Skoven er:
For det første Skærsommernatsskoven med dens mystik og fortyllelse, med alfeverdenen og menneskeverdenen i sælsom og munter blanding og genspejling af hinanden.
For det andet Livet i skoven, der foregår i Ardenskoven lige uden for Shakespeares fødeby - og i fantasiens udstrakte rige. Et lyst og morsomt stykke om erotikkens og kærlighedens mange variationer.
Og, for det tredje, Storme´, Shakespeares testamente og regnskabsaflæggelse. Stykket foregår på en øde ø i den nye verden, men slutter ved det sted, hvor det hele begyndte. Shakespeare skrev det i 1612, umiddelbart før han drog tilbage til sin barndoms by ved Stratford-upon-Avon, hvor han døde i 1616.

Omtale
»Andreas Davidsen ... er god som fortæller og fortolker, og man bliver klog af at følge ham, både hvis man er fortrolig med stoffet og hvis man er begynder.« Johannes Møllehave