Livsmod

249,95 kr.
Livsmod – Find vej i din sorg
Eksistensen, 2021, Hæftet, 254 sider
ISBN 9788741007847

Hvordan lever man videre efter at have mistet? – Bogen er en hjælpende hånd til den sørgende, der står tilbage med savnet og en forandret tilværelse.
 
Sorgen er ikke noget, vi skal komme over, men et vilkår, vi må lære at leve videre med. Derfor er LIVSMOD – find vej i din sorg opbygget som en række korte kapitler, du kan plukke i og vælge imellem.

Emneord
SorgSelvhjælpDødInspiration

Som en rød tråd gennem bogen løber forfatterens egen historie om at miste en søn. Hendes personlige erfaringer og veje i sorgen har været afsættet sammen med de mange spørgsmål og tanker, der opstod efter tabet.

Hvad kan jeg gøre for at udholde sorgen? Hvordan tager jeg vare på mine kære og mig selv? Hvordan kan vi mindes vores mistede fremover? Hvordan kan jeg komme overens med mit tab og få (en smule) ro i krop og sind? Hvad tror jeg på? Hvad mærker jeg? Hvordan tackler jeg mit forandrede liv? Hvordan får jeg den dybeste sorg til at gå hånd i hånd med håbet om en fremtid med mening og glæde?

Igennem hele bogen er der forslag til rammer og ritualer, der kan hjælpe med det væsentligste: at leve videre med sorgen og savnet.