Mangefoldet tro og sjælesorg

Mangefoldet tro og sjælesorg

Multiplicitet som vilkår for mennesker, møder og samtaler
Af
Eksistensen Akademisk, 2019, Hæftet, 370 sider

Bogen henvender sig til folk, der arbejder med at forstå menneskers eksistentielle vilkår i dag, herunder ikke mindst studerende, præster og psykologer.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

299,00 kr.

* Påkrævede felter

299,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Mennesker er multiple, dvs. ‘mangefoldede’. De rummer flere lag, dimensioner og sider af ‘sig selv’. Sådan er det i den enkeltes indre såvel som i de ydre i møder med andre. Hvis vi alene afæsker hinanden et bestemt svar eller udveksler argumenter, som tennisspillerne udveksler deres slag til bolden, vil vi sjældent fornemme, at vi har været i ‘egentlig’ samtale eller for alvor mødt hinanden.

Udgangspunktet for denne bog er, at forståelse af møderne mellem mennesker og deres underfundighed og livskraft, den gensidighed og energifyldte støtte, de rummer, forudsætter sans for det multiple.

Bogen handler om, hvordan mennesker som sammensatte og komplekse konstant interagerer og er forbundet med hinanden, verden og Gud – og hvordan forståelsen heraf har afgørende betydning for tilgangen til tro, til møder mellem mennesker, til samtaler og særligt til sjælesorg.


Yderligere information ISBN: 9788741001821, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen Akademisk, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.