Om indsendelse af manuskript

Eksistensen er et nicheforlag.

Vi udgiver bøger inden for områderne: tro, eksistens, kristendom, etik og filosofi.
Således er det et krav, at dit manuskript skal have en tilknytning til mindst ét og gerne flere af disse områder. Indsendte manuskripter der ikke opfylder betingelserne, vil få afslag.

Vores udgivelser spænder bredt fra den akademisk-teologiske litteratur og det religionspædagogiske materiale til den eksistentielle skønlitteratur, den indsigtsfulde lyrik og den skæve børnebog.
Fælles for alle vores udgivelser er tilknytningen til de områder, som vi er specialiseret i.

Har du et manuskript, der opfylder kriterierne, eller har du en idé til et manuskript, er du velkommen til at kontakte os. Vi beder dig kontakte os elektronisk via mailen: eksistensen@eksistensen.dk. Medsend en synopsis med oplysninger om manuskriptet samt relevante oplysninger om dig selv: navn, adresse, mail og telefonnummer samt evt. beskæftigelse og tidligere udgivelser. Du modtager en kvittering, når vi har modtaget dit materiale.

Vi modtager rigtig mange manuskripter og gør opmærksom på, at det som udgangspunkt vil tage ca. en måned, før vi har behandlet din henvendelse.
Endvidere kan vi desværre ikke love en begrundelse for eventuelt afslag.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.