Om indsendelse af manuskript

Eksistensen er et nicheforlag.

Vi udgiver bøger inden for områderne: tro, eksistens, kristendom, etik og filosofi. Vores udgivelser har udgangspunkt i eller henter inspiration fra kristendommen. Vi udgiver primært religionspædagogiske bøger til kirker og lægfolk samt akademisk-teologisk litteratur til universitetet og til faglig fordybelse. Det hænder også, at vi udgiver indsigtsfulde bønnebøger og børnebøger med særlige eksistentielle temaer.

Har du et manuskript, der passer til profilen, eller har du en idé til et manuskript, er du velkommen til at kontakte os. Vi beder dig kontakte os elektronisk via mailen: eksistensen@eksistensen.dk. Medsend en synopsis med oplysninger om manuskriptet samt relevante oplysninger om dig selv: navn, adresse, mail og telefonnummer samt evt. beskæftigelse og tidligere udgivelser. Du modtager en kvittering, når vi har modtaget dit materiale.

Vi modtager rigtig mange manuskripter og gør opmærksom på, at det som udgangspunkt vil tage ca. en måned, før vi har behandlet din henvendelse.
Endvidere kan vi desværre ikke love en begrundelse for eventuelt afslag.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.