Medarbejdere

Morten Christiansen
 
Morten Christiansen
generalsekretær
e-mail: morten(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0449

Morten kom til Eksistensen i 2015 og har siden da været stedets daglige leder med det overordnede ansvar for alt fra økonomi til forlagets mange udgivelser. Med en baggrund i teologien, undervisningsverdenen og erhvervslivet er det hans klare ambition, at Eksistensen er og vedbliver at være et sted i udvikling, samt en relevant og fagligt stærk platform for alt, hvad der rører ved eksistensen.
Henrik Brandt-Pedersen
 
Henrik Brandt-Pedersen
redaktør
e-mail: henrik(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0444

Henrik har været på forlaget siden 1997, gennem tiden i flere forskellige positioner, men altid med redaktion og udgivelse af bøger inden for den faglige teologi som midtpunkt. Gennem sit arbejde forsøger han vedblivende at holde sig orienteret om, hvad der sker på den teologiske front, og står gerne bag udgivelser, som er med til at skabe debat og trends. Henrik er cand.theol. fra Københavns Universitet.
Charlotte Ekstrand
 
Charlotte Ekstrand
redaktør
e-mail: charlotte(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0447

Charlotte sidder i det blå værelse med sin røde pen og tilstræber, at den gode litteratur får sin bedste form og farve. Hun er teolog og har haft sin gang i huset siden 2009. Hun kerer sig om den skæve og smukke børnebog, det religionspædagogiske, det poetiske, og om hvordan vi får udgivelserne skåret således, at Eksistensen sættes på dagsordenen hos høj og lav, hos læg og lærd.
Niels Roesgaard Mose
 
Niels Roesgaard Mose
redaktør
e-mail: niels(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0440

Niels er uddannet cand. mag. i dansk og medievidenskab og har arbejdet på forlaget som redaktør siden 2004. Han er placeret i husets bageste kontor med udsigt til haven. Arbejdsfeltet strækker sig fra børnebøger over skønlitteraturen til undervisningsmaterialer. Niels er årgang 1974.
Philip Martinussen
 
Philip Martinussen
marketing og pr
e-mail: philip(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0446

Philip er cand. mag. i filosofi og forlagets PR-mand. Han står for den daglige kontakt til pressen og jonglerer med tillægsordene på de sociale medier. Philip er far til to, bor på Vestegnen og har en forkærlighed for tysk kultur – det syntetiske slik og de tunge bøger. Og har vi nævnt, at han er eksilsønderjyde?
Anders Kristensen
 
Anders Bang-Kristensen
forlags- og digitaliseringsmedarbejder
e-mail: anders(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0443

Anders Kristensen er cand.mag. i religionshistorie og er projektansat hos Eksistensen. Han arbejder blandt andet med digitalisering, podcasts og forefaldende arbejde. Han holder af tykke romaner, at holde sig skarpt opdateret i musikkens verden og er en ivrig koncert- og festivalgænger og pladesamler.
Claus Nielsen
 
Claus Nielsen
grafisk designer
e-mail: claus(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0445

Claus Nielsen er grafisk designer og står for Eksistensens visuelle udtryk, dvs. bøgernes indhold og omslag, logo og branding, annoncer og kataloger samt webshop og hjemmesider. Claus er groet fast på Vesterbro og er glad for at bruge byens kulturelle tilbud og at sejle fra kolonihaven i Sydhavnen.
Birthe Spendrup Pedersen
 
Birthe Spendrup Petersen
salg og ekspedition
e-mail: birthe(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0442

Birthe er en af stemmerne i telefonen, når du ringer ind til Eksistensen. Birthe står for salg og lagerstyring og en del af de løse opgaver, som altid findes på en arbejdsplads. I fritiden er Birthe en ivrig boglæser og elsker en god film. Men især besidder Birthe en stor interesse for sport, så på forlaget er det hende, der følger med i sportens verden. Birthe tager hvert år på ski, for det giver en dejlig ro i sjælen at være i naturen.
Nina Brinck
 
Nina Brinck
regnskabsansvarlig
e-mail: nina(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0441

Nina laver Eksistensens regnskaber, løn, royalty og alt, hvad der har med TAL at gøre. Nina har tidligere arbejdet som forretningsfører på nogle af landets højskoler og friskoler. Hun bor på en stor træbåd og bruger derfor det meste af sin fritid på at sætte båd i stand, hvis hun da ikke lige er en tur i Sverige for at male ødegård, svømme i Götakanalen eller vandre i Lapland.
Anneline Schjødt Pedersen
 
Anneline Schjødt Pedersen
kontorbetjent
tlf.: 2510 0448

Anneline er Eksistensens pakke- og servicemedarbejder, der sørger for, at bogpakkerne kommer sikkert ud i verden. Hun er uddannet bibliotekar og har en mangeårig baggrund som kunstregistrator på museer og vurderingssagkyndig i et stort auktionshus.
Anneline arbejder også som billedkunstner og udstiller sine grafiske værker på museer, kunsthaller og gallerier. Hun er en ivrig fossilsamler med næsen nede i hvert et stenbed.