Medarbejdere

Morten Christiansen
 
Morten Christiansen
generalsekretær
e-mail: morten(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0449

Morten kom til Eksistensen i 2015 og har siden da været stedets daglige leder med det overordnede ansvar for alt fra økonomi til forlagets mange udgivelser. Med en baggrund i teologien, undervisningsverdenen og erhvervslivet er det hans klare ambition, at Eksistensen er og vedbliver at være et sted i udvikling, samt en relevant og fagligt stærk platform for alt, hvad der rører ved eksistensen.
Henrik Brandt-Pedersen
 
Henrik Brandt-Pedersen
redaktør
e-mail: henrik(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0444

Henrik har været på forlaget siden 1997, gennem tiden i flere forskellige positioner, men altid med redaktion og udgivelse af bøger inden for den faglige teologi som midtpunkt. Gennem sit arbejde forsøger han vedblivende at holde sig orienteret om, hvad der sker på den teologiske front, og står gerne bag udgivelser, som er med til at skabe debat og trends. Henrik er cand.theol. fra Københavns Universitet.
Charlotte Ekstrand
 
Charlotte Ekstrand
redaktør
e-mail: charlotte(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0447

Charlotte sidder i det blå værelse med sin røde pen og tilstræber, at den gode litteratur får sin bedste form og farve. Hun er teolog og har haft sin gang i huset siden 2009. Hun kerer sig om den skæve og smukke børnebog, det religionspædagogiske, det poetiske, og om hvordan vi får udgivelserne skåret således, at Eksistensen sættes på dagsordenen hos høj og lav, hos læg og lærd.
Niels Roesgaard Mose
 
Niels Roesgaard Mose
redaktør
e-mail: niels(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0440

Niels er uddannet cand. mag. i dansk og medievidenskab og har arbejdet på forlaget som redaktør siden 2004. Han er placeret i husets bageste kontor med udsigt til haven. Arbejdsfeltet strækker sig fra børnebøger over skønlitteraturen til undervisningsmaterialer. Niels er årgang 1974.
Maria Krogh Jensen
 
Maria Krogh Jensen
marketing og pr
e-mail: maria(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0446

Maria er cand.mag. i nordisk sprog og litteratur (en nyere og åbenbart mere ’IN’ betegnelse for dansk) og har under sin uddannelse også cyklet den lange tur op ad Randersvej til Journalisthøjskolen. På Eksistensen arbejder Maria med markedsføring, presse og SoMe. I sin fritid er Maria tidsoptimist og kaffeentusiast. Hun elsker at lave lister (indholdet er underordnet), at læse skøn litteratur og at se TV-serier, og især Matador har en særlig plads i hendes hjerte.
Anders Kristensen
 
Anders Bang-Kristensen
forlags- og digitaliseringsmedarbejder
e-mail: anders(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0443

Anders Kristensen er cand.mag. i religionshistorie og er projektansat hos Eksistensen. Han arbejder blandt andet med digitalisering, podcasts og forefaldende arbejde. Han holder af tykke romaner, at holde sig skarpt opdateret i musikkens verden, har været på Roskilde Festival 17 gange og har både en stor samling vinylplader og en stor samling vintage Star Wars-figurer.
Claus Nielsen
 
Claus Nielsen
grafisk designer
e-mail: claus(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0445

Claus Nielsen er grafisk designer og står for Eksistensens visuelle udtryk, dvs. bøgernes indhold og omslag, logo og branding, annoncer og kataloger samt webshop og hjemmesider. Claus er groet fast på Vesterbro og er glad for at bruge byens kulturelle tilbud og at sejle fra kolonihaven i Sydhavnen.
Birthe Spendrup Pedersen
 
Birthe Spendrup Petersen
salg og ekspedition
e-mail: birthe(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0442

Birthe er en af stemmerne i telefonen, når du ringer ind til Eksistensen. Birthe står for salg og lagerstyring og en del af de løse opgaver, som altid findes på en arbejdsplads. I fritiden er Birthe en ivrig boglæser og elsker en god film. Men især besidder Birthe en stor interesse for sport, så på forlaget er det hende, der følger med i sportens verden. Birthe tager hvert år på ski, for det giver en dejlig ro i sjælen at være i naturen.
Nina Brinck
 
Nina Brinck
regnskabsansvarlig
e-mail: nina(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0441

Nina laver Eksistensens regnskaber, løn, royalty og alt, hvad der har med TAL at gøre. Nina har tidligere arbejdet som forretningsfører på nogle af landets højskoler og friskoler. Hun bor på en stor træbåd og bruger derfor det meste af sin fritid på at sætte båd i stand, hvis hun da ikke lige er en tur i Sverige for at male ødegård, svømme i Götakanalen eller vandre i Lapland.
 
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.