Medarbejdere

Lisbeth Elkjær Øland
 
Lisbeth Elkjær Øland
Forlagschef
e-mail: lisbeth(at)eksistensen.dk
tlf.: 6178 1980

“Som ny forlagschef for Eksistensen glæder jeg mig til at udvikle og udfolde forlagets potentiale sammen med bestyrelse og medarbejdere, for den tid, vi lever i, kalder på meningsfulde bøger, der oplyser, inspirerer og giver håb. Eksistensen er et forlag med en stærk profil inden for tro, filosofi, eksistens og nye salmer. Det er områder, jeg personligt er dybt optaget af, og som jeg fagligt kender indgående fra mine 15 år på Bibelselskabet.”

Henrik Brandt-Pedersen
 
Henrik Brandt-Pedersen
redaktør
e-mail: henrik(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0444

Henrik har været på forlaget siden 1997, gennem tiden i flere forskellige positioner, men altid med redaktion og udgivelse af bøger inden for den faglige teologi som midtpunkt. Gennem sit arbejde forsøger han vedblivende at holde sig orienteret om, hvad der sker på den teologiske front, og står gerne bag udgivelser, som er med til at skabe debat og trends. Henrik er cand.theol. fra Københavns Universitet.
Charlotte Ekstrand
 
Charlotte Ekstrand
redaktør
e-mail: charlotte(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0447

Charlotte sidder i det blå værelse med sin røde pen og tilstræber, at den benyttes til glæde for både forfatter og læser. Hun er teolog og har haft sin gang i huset siden 2009. Hun tager sig af det poetiske, det liturgiske, det pastoralteologiske samt det religionspædagogiske, og hun gennemtænker hvordan vi får udgivelserne skåret således, at Eksistensen sættes på dagsordenen både i og uden for kirken, hos læg og lærd.
Niels Roesgaard Mose
 
Niels Roesgaard Mose
redaktør
e-mail: niels(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0440

Niels er uddannet cand. mag. i dansk og medievidenskab og har arbejdet på forlaget som redaktør siden 2004. Han er placeret i husets bageste kontor med udsigt til haven. Arbejdsfeltet strækker sig fra børnebøger over skønlitteraturen til undervisningsmaterialer. Niels er årgang 1974.
Keith Gray
 
Keith Gray
marketing og pr
e-mail: kg(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0446

Claus Nielsen
 
Claus Nielsen
grafisk designer
e-mail: claus(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0445

Claus Nielsen er grafisk designer og står for Eksistensens visuelle udtryk, dvs. bøgernes indhold og omslag, logo og branding, annoncer og kataloger samt webshop og hjemmesider. Claus er groet fast på Vesterbro og er glad for at bruge byens kulturelle tilbud og at sejle fra kolonihaven i Sydhavnen.
Birthe Spendrup Pedersen
 
Birthe Spendrup Petersen
salg og ekspedition
e-mail: birthe(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0442

Birthe er en af stemmerne i telefonen, når du ringer ind til Eksistensen. Birthe står for salg og lagerstyring og en del af de løse opgaver, som altid findes på en arbejdsplads. I fritiden er Birthe en ivrig boglæser og elsker en god film. Men især besidder Birthe en stor interesse for sport, så på forlaget er det hende, der følger med i sportens verden. Birthe tager hvert år på ski, for det giver en dejlig ro i sjælen at være i naturen.
Pia Vestermark Nielsen
 
Pia Vestermark Nielsen
salg og ekspedition
e-mail: pia(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0443

Pia sidder i ekspeditionen klar ved telefonen og på mail. I studietiden på CBS var hendes yndlingsfag (ud over fremmedsprog) Litteratur og kultur; et fag hvor forfatter, sted og tidsperiode blev anskuet i en sammenhæng. Senere er interessen for kristendom og spiritualitet i almindelighed kommet til. I fritiden går Pia gerne lange ture, læser, fotograferer, maler, skriver og synger i kor. Og endelig har hun en forkærlighed for fransk og Frankrig
Christa B. Nielsen
 
Christa B. Nielsen
bogholder
e-mail: christa(at)eksistensen.dk
tlf.: 2510 0441

Christa laver Eksistensens regnskaber, løn, royalty og alt, hvad der har med tal at gøre.
Anneline Schjødt Pedersen
 
Anneline Schjødt Pedersen
kontorbetjent

Anneline er Eksistensens pakke- og servicemedarbejder, der sørger for, at bogpakkerne kommer sikkert ud i verden. Hun er uddannet bibliotekar og har en mangeårig baggrund som kunstregistrator på museer og vurderingssagkyndig i et stort auktionshus.
Anneline arbejder også som billedkunstner og udstiller sine grafiske værker på museer, kunsthaller og gallerier. Hun er en ivrig fossilsamler med næsen nede i hvert et stenbed.