Meningen med livet

- og andre vidtløftigheder
Af
Det Poetiske Bureaus Forlag, 2019, Hæftet, 70 sider

Hvis der nogensinde har været undergrundskunstnere i Danmark, er Lars Thur en af dem. Han udtrykker sig lige respektløst, hvad enten det er som billedkunstner eller som digter. I de senere år har han fundet ind til en umiskendeligt bitter-ironisk fandenivoldsk form som har givet et stilsikkert udtryk.

150,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Det Poetiske Bureaus Forlag udgiver nu hans anden bog, Meningen med livet og andre vidtløftigheder, 18 år efter debuten med den mundrette titel Glæden er en pillegrim sugemalle med jord i mundvigene.

Mange vil genkende Lars Thur fra det centrale Århus, hvor han i en årrække havde Thurs Antikvariat, nærmere bestemt på den Vestergade, som Peter A.G. og Gnags slingrede nedad på den tid og senere. Og det er den samme fandenivoldskhed, det samme uimponerede århusianske lune, der kendetegner Lars Thurs tekster. I dag bor han i Havndal, nordøst for Randers, hvor han arbejder på at finde meningen med livet.

Jeg er blevet i tvivl
om meningen med livet 
- utilfreds ville nogle måske sige
Kan det være meningen med livet
at det ikke har undertekster?
At det aldrig bliver genudsendt?
At overlade meningen med livet
til folks forgodtbefindende?
Det kan ikke være meningen

Blandt bogens øvrige tekster er digtet om at ønske sig at være kvinde (når man i forvejen er mand), digte om afhængighed, om tro, om at være på tynd is, om at være blevet ældre. Og – noget skamfuldt – om at indrømme at man har været i IKEA.

Yderligere information ISBN: 9788793871021, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Det Poetiske Bureaus Forlag, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.