Menneskebarn og Himmelkonge

Alle Bibelens beretninger om Jesus sidestillet og sat i rækkefølge
Scandinavia, 2019, Indbundet, 144 sider

I denne bog præsenteres teksten fra de første fire skrifter i Det Nye Testamente på en ny måde, for eksempel er parallelle delfortællinger fra evangelierne sidestillet på siden, så de kan ses samtidig (~ synoptisk).

199,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Hver forfatter har sin egen farve og tekstspalte. Antallet af spalter svarer til antallet af forfattere, som har den pågældende beretning med i sit evangelieskrift. For det andet er de forskellige fortællinger organiseret i kronologisk rækkefølge, så man kan følge Jesu Kristi liv og begivenhederne umiddelbart herefter, som de udspillede sig i de allerførste årtier af vores tidsregning. Vi begynder med evangelisten Johannes’ smukke poetiske indledning, som handler om, at Jesus, før han blev menneske, var tilstede allerede ved verdens skabelse. Og vi slutter med missionsbefalingen og løftet om, at Jesus stadig vil være med sine disciple „til verdens ende“. Ved Helligåndens kraft bragte disse disciple evangeliet ud til hele verden.


Yderligere information ISBN: 9788772031293, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Scandinavia, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.