Min søgen efter det spirituelle

199,00 kr
Min søgen efter det spirituelle – krop og sjæl
Mellemgaard, 2011, 166 sider
ISBN 9788792622488
Hvad er meningen med livet? Er der et liv uden for det, vi lever nu? Hvordan påvirker mennesker og jord hinanden? Kan vi forandre verden?
Birgit Marie Schmidt har altid sat spørgsmålstegn ved tilværelsen og livet. I denne bog fortæller hun om de oplevelser, der har ledt hende på vej i hendes søgen efter en spirituel livsforståelse.
Emneord
TroInspirationGud

Hvad er meningen med livet? Er der et liv uden for det, vi lever nu? Hvordan påvirker mennesker og jord hinanden? Kan vi forandre verden?

Birgit Marie Schmidt har altid sat spørgsmålstegn ved tilværelsen og livet. I denne bog fortæller hun om de oplevelser, der har ledt hende på vej i hendes søgen efter en spirituel livsforståelse. Hun deler de lærer, hun har modtaget fra åndelige mestre; åbenbaringer, som hun dels har opnået gennem undervisning hos en spirituel vejleder, dels gennem meditationer, og endelig ved, at åndelige mestre som Maria Magdalene og Kristus Sananda har henvendt sig direkte til hende. Ved at stille dem spørgsmål er hun blevet vejledt i livet og har opnået en forståelse af sammenhængen mellem alle levende væsener og energier – også uden for jordens overflade.

Forfatteren ønsker med denne bog at formidle sine personlige oplevelser og erfaringer til læsere med en spirende interesse for det spirituelle og håber at kunne give inspiration til den videre søgen efter en større mening bag alting.

Om forfatteren: Birgit Marie Schmidt er født i 1936. Hun er uddannet sygehjælper og har virket som sådan i mange år. Fritiden har hun brugt på at læse bøger og deltage i forskelligartede kurser, blandt andet inden for krystalhealing og kanalisering, i sin søgen efter viden om mennesker og livet. Hun færdes ofte i naturen, hvor hun finder ro og inspiration.

 

UDDRAG AF BOGEN:<br>
'Jeg er Kristus Sananda, lysets søn, der kommer til stede for at hilse jer og alle, der i denne stund åbner deres hjerte for at tage imod visdommen, lys, kærlighed; og dem, der går vejen. Vejen, der vises for mange. Husk, jeres vej kan være tynd eller bred. Men husk, jeres vej ligger ved siden af andres veje, de fletter sig ind i hinanden, følger andres veje, viser sig for andre, lyser for andre.'