Nattergalen - udkommer den 9. oktober

Med illustrationer, prolog og epilog af Esben Hanefelt Kristensen
Af
Eksistensen, 2018, Indbundet, 40 sider

Læs uddrag af bogen her

H.C. Andersens udødelige fortælling om nattergalen – med eventyrlige illustrationer af kunstneren Esben Hanefelt Kristensen.

139,00 kr.
ELLER

Beskrivelse

I H.C. Andersens klassiske eventyr Nattergalen fortælles der om kejseren af Kina, der elsker nattergalens sang. Men en dag får han en mekanisk fugl foræret af kejseren af Japan. Den er besat med diamanter og kan synge, når den bliver trukket op – og snart er den rigtige nattergal glemt. Men da kejseren ligger for døden kommer nattergalen flyvende ind til ham, og sangen gør ham rask.

Ud over H.C. Andersens eventyr har kunstneren Esben Hanefelt skrevet en prolog til historien; heri fortælles der om verdens skabelse – ikke mindst om dengang nattergalen blev til. Bogen afsluttes med en epilog om den dag, H.C. Andersen redder en nattergal.

Hele bogen er illustreret af kunstneren Esben Hanefelt Kristensen, der med sans for eventyret vækker fortællingen til live.

Eksistensen,
Yderligere information ISBN: 9788741004914, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.