Natur og religion i det indre og ydre

Af
Fønix, 2019, Hæftet, 160 sider

Kristoffer Garnes bog Natur og religion i det indre og ydre udgør en bestræbelse på at formulere en forståelse af kristendommen, som er åben for den ydre natur, der omgiver os, og den indre natur, vi alle bærer rundt på.

150,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Kristoffer Garne præsenterer kristendommen som en religion, der kan gøres alment gældende og være på omgangshøjde med psykologiens beskrivelse af menneskets sjæleliv og et stedse stærkere udtalt krav om større agt på naturens eget liv.

Bogens syv kapitler består af omarbejdede artikler og foredrag og undersøger bl.a. N.F.S. Grundtvigs, C.G. Jungs og en række danske naturdigteres forståelse af religion.

Om forfatteren
Kristoffer Garne (f. 1990) er præst for Kjellerup og Omegns Valgmenighed og redaktør af Tidsskriftet Fønix. Cand.theol. fra Københavns Universitet 2017 (kirkehistorisk guldmedalje 2016). Står bag en række udgivelser om teologi og åndshistorie, bl.a. Den kristne religion. En vejviser (Eksistensen 2019) og Guds ord og Grundtvigs stemme (Fønix 2018).


Yderligere information ISBN: 9788793600133, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Fønix, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.